Tømrer Frederikssund

Vi leverer tømrerarbejde af højeste kvalitet

Din tømrer i Frederikssund og omegn

Hvis du leder efter en dygtig tømrer i Frederikssund og omegn, så er Træ Magikeren din pålidelige samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring og håndterer både små og store tømrerprojekter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Med vores erfaring håndterer vi alt fra små reparationer til større renoveringer og totalentrepriser. Vi hjælper uanset om det er køkkenmontering, ny træterrasse eller en totalrenovering af badeværelset.

Vi udfører tømrerarbejde i hele Nordsjælland, blandt andet byerne Frederikssund, Jyllinge, Stenløse og Egedal. Har du brug for hjælp i en anden by, så tøv ikke med at række ud til os.

Lokalt håndværk med øje for detaljer

Vores dygtige tømrere står klar med professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre med netop dit projekt. Ved at samarbejde tæt med dig gennem hele processen sikrer vi, at dine ønsker og forventninger afspejler sig i slutresultatet.

Hos Træ Magikeren håndteres alle projekter med øje for enhver detalje, og vi anvender kun materialer af høj kvalitet. Du kan derfor med fordel vælge os, hvis du har brug for en erfaren tømrer til at udføre et grundigt og veludført stykke arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kommende projekt? Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi tage en snak om dine behov og komme med et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 21 35 16 20, sende en mail på kontakt@traemagikeren.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage med svar så hurtigt, vi kan.

Vi har gode anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til at vælge Træ Magikeren

  • Stor erfaring

    Med vores erfaring og ekspertise i træbearbejdning samt indenfor tømrer faget kan vi tilbyde et bredt spektrum af muligheder og løsninger.

  • Rådgivning

    Vores ekspertrådgivning sikrer dig den bedste løsning for din opgave, og vi garanterer tilfredshed med pris, udførelse og endeligt resultat.

  • Høj kvalitet

    Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet for at sikre de bedste resultater, der er holdbare i mange år frem.

Kontakt os