Badeværelse

Få den komplette badeværelsesløsning hos os

Vi sikrer en nem proces

Står du overfor en badeværelsesrenovering eller har brug for etablering af et helt nyt badeværelse? Hos Træ Magikeren har vi stor erfaring med begge og er din pålidelige totalentreprenør til dit næste projekt. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi hjælper gerne med alle dele af din badeværelsesrenovering helt fra den indledende fase til færdiggørelsen af projektet. Det inkluderer alt fra planlægning og koordinering med underleverandører, selve byggefasen samt den afsluttende overlevering af dit nye badeværelse.

Som specialister inden for totalentrepriser sikrer vi, at dit badeværelsesprojekt håndteres professionelt og korrekt, og at det færdiggøres til tiden.

Dit projekt er i trygge hænder

Alle projekter indledes med en grundig behovsanalyse og snak for at sikre den rette løsning til dig. Som kunde er du vores topprioritet, og derfor samarbejder vi tæt med dig gennem hele projektet, så vi kan sørge for, at vores arbejde lever op til dine ønsker og behov.

Vi fokuserer på kvalitet i alle aspekter af vores totalentrepriser, og vores dygtige samarbejdspartnere er nøje udvalgt for at sikre de bedste resultater. Derfor kan du være sikker på, at dit projekt er i trygge hænder, når du lader os stå for hele processen.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Skal vi hjælpe med renovering eller etablering af dit kommende badeværelse? Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og tage en uforpligtende snak om dine ideer og ønsker.

Du kan ringe til os direkte på 21 35 16 20 eller sende en mail på kontakt@traemagikeren.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi svarer hurtigst muligt.

Vi har gode anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til at vælge Træ Magikeren

  • Stor erfaring

    Med vores erfaring og ekspertise i træbearbejdning samt indenfor tømrer faget kan vi tilbyde et bredt spektrum af muligheder og løsninger.

  • Rådgivning

    Vores ekspertrådgivning sikrer dig den bedste løsning for din opgave, og vi garanterer tilfredshed med pris, udførelse og endeligt resultat.

  • Høj kvalitet

    Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet for at sikre de bedste resultater, der er holdbare i mange år frem.

Kontakt os